Gin

Gin


Hos Holger har vi altid et spændende udvalg af gin i flere afskygninger - både de klassiske enebærprægede gin men også de nyere stile hvor ginen for lov at distillere med flere typer bær, som f.eks. havtorn, appelsinskal eller kvæde.


Ginscape London Dry Gin 43,7% alc. 70 cl.


Lokal gin som oprindeligt er opfundet i Rungsted, men som i dag produceres på et førende distilleri i London. Lavet på havtorn og røde æbler er denne gin en mere cremet og elegant smagsoplevelse!Pris 400,- kr. pr. fl.

Whitley Neill Handcrafted Dry Gin 43% alc. 70 cl.


Afrikanst inspireret London Dry Gin, som bl.a. er lavet på baobab frugt og stikkelsbær. En kraftig gin med mange flotter smagsnoter, som læner sig op af det traditionelle gin-udtryk!Pris 300 ,- kr. pr. fl.


Harahorn Norwegian Small Batch Gin

46% alc. 50 cl.


Norsk gin i særklasse! Kombinationen af rarbarber, enebær og blæretang giver et flot udtryk af både frugt, friskhed og et nordisk præg af hav. 


Pris 250 ,- kr. pr. fl.


Boigin Distilled Gin 40% alc. 50 cl.


Italiensk gin? De fleste vil ikke kunne nikke genkendende til det, men det er absolut værd at prøve! Produceret på lokale sardinske enebår, planter og krydderier  og med en frisk smag af citrus- og appelsinskal.Pris 175 ,- kr. pr. fl.


Geranuim Premium London Dry Gin 44% alc. 70 cl.


En anden klasse gin af dansk oprindelse!

Lavet på geranium planten er denne gin noget mere krydret og intens men er med sine citrus noter også meget forfriskende!Pris 295,- kr. pr. fl.

Whitley Neill Rasberry Gin

43% alc. 70 cl.


En anderledes men vanvittig lækker hindbærgin, hvor bærerne bliver kogt ind i den sidste fase af destilleringen. En let sødmefuld hinbærsmag, som giver et helt andet aspekt af en klassisk GT'er - skal prøves!Pris 350 ,- kr. pr. fl.


Monkey 47 Schwarzwalder Dry Gin

47% alc. 50 cl.En af de mest populære på de danske cocktailbarer, men som med sine rene og elegante smag kan få en ganske almindelig GT'er til at smage endnu bedre!


Pris 375 ,- kr. pr. fl.