Whisky

Vores whiskey udvalg spænder over både Islay, Speyside og Highland whiskeyer, men samtidigt også et par spændende eksempler på Irsk whiskey og Bourbon.

Whiskey

Bowmore 12 års Islay Singlemalt Scotch Whiskey 40% alc.


En anmelderrost og meget populær Islay!

Flot kompleksitet og dybde med særligt behagelige røgnoter. En fantastisk kvalitetet til prisen.


Pris 330,- kr. pr. fl.

Lagavulin 16 års Islay Singlemalt Scotch Whiskey 43% alc.


En klassisk single malt whiskey! En forholdsvis tung en af slagsen hvor især røgnoterne virkelig kommer til udtryk. De 16 år på fad giver samtidigt en stor og flot fylde - skal prøves!


Pris 495,- kr. pr. fl.

Makers Mark Kentucky Straight Bourbon Whisky 45% alc.


Destilleret og fadlagret i Loretto i Kentucky. I dette tilfælde er alt ved produktionen håndlavet - ingen masseproduktion! Flot krydret smag med en let frugtsødme i sin finish.Pris 295,- kr. pr. fl.

Laphoaig 10 års Islay Singlemalt Scotch Whiskey 40% alc.


En whisky med lækker fylde og behagelige røgnoter. Eftersmagen byder yderligere på tang og lyng noter og slutteligt en smule sødme. Et fremragende glas!


Pris 350,- kr. pr. fl.

Knockando 18 års Singlemalt Scotch Whiskey 43% alc.


Flot 18 års sherryfad-lagret whiskey, hvor røgnoterne i eftersmagen bliver efterfulgt af meget behagelige og intens frugt. Et sublimt glas!Pris 535,- kr. pr. fl.

Teeling Irish Whiskey Plantation Edition 70 cl. 46% alc.


En klassisk og smagfuld irsk whiskey fra et af de mest anerkendte destillerier i Irland. I dette tilfælde har whiskeyen ligger på romfade hvilket tilføjer en cremet karamelagtig eftersmag - meget lækker fylde og smag!


Pris 400,- kr. pr. fl.