Frankrig

Rødvin

I mere end 50 år har Holger Frederiksens Eftf. A/S haft egen import af vin og meget stor del af denne kommer fra Frankrig. I dag samarbejder vi stadig med en håndfuld af de producenter og vingårde som var med fra de spæde år - heriblandt Chateau Mont-Redon i Rhône og Chateau La Prioulette og Chateau du Moulin Rouge i Bordeaux.


Derudover har vi også et spændende udvalg af rødvine fra Bourgogne, Corbieres og Loire, hvor man udover flotte hvidvine i Sancerre også laver nogle fantastiske Pinot Noir! 

Ch. Mont-Redon Côtes du Rhône

2017 14% alc.


Til denne rødvin bruges udelukkende Grenache og Syrah - de klassiske Rhône druer! En mellemkraftig rødvin der passer perfekt til modne oste eller kraftige hovedretter. Den mindste i rækken af rødvine fra Mont-Redon, men bestemt navnet værd!


Pris pr. fl. 100,- kr.Ch. Mont-Redon Chateauneuf-du-Pape 2015 14,5% alc.


Topvinen fra Mont-Redon! Her forenes elegance og kompleksitet med flotte noter af både solbær, brombær og intens fad. Vinen er på nuværende tidspunkt i meget flot form men kan uden problem gemmes i kælder i min. 10 år.
Pris pr. fl. 250,- kr.Ch. Mont-Redon Lirac 2016

14,5% alc.


En kraftig, krydret men meget lækker Lirac med flotte noter af peber, solbær, nødder og kanel. Drikkemoden som den er nu, men gem den 3-4 år og oplev herefter en kompleksitet og fylde som minder meget om Chateauneuf-du-Pape.Pris pr. fl. 140,- kr.Chateau du Moulin Rouge 2015

14,5% alc.


Flot Haut-Medoc lavet på de klassiske Bordeaux-druer Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc på 30 år gamle vinstokke. Resultatet er en tæt, frugtig og fyldig rødvin som snildt kan tåle et årti i kælderen. En klasset Bordeaux til en skarp pris!Pris pr. fl. 140,- kr.Holger Frederiksen Eftf. A/S

Ordrupvej 100

2920 Charlottenlund

Tel: 39 64 07 10

Mail: pa@holger-frederiksen.dk