Om Holger

Den 1. marts 1919 åbnede daværende købmand Holger Frederiksen en købmandsbutik på Ordrupvej 100 i Charlottenlund. Det er præcis 100 år siden i år, og selvom vi siden da har skiftet lidt ud i sortimentet og i høj grad har fået et større udvalg af øl, vin og spiritus, så er atmosfæren, stemmningen og ikke mindst den herlige duft af friskmalet kaffe og krydderier præcis den samme som for 100 år siden.

 

I 1919 overtog Holger den eksisterende købmandsbutik på Ordrupvej 100. Det var ikke den nemmeste tid med verdenskrig og vare mangel. Faktisk måtte han tage den lange tur til København, for at kunne få fat i nogle spændende varer, og så sælge dem i butikken uden den store avance. Kort tid efter 2. verdenskrig startede han en vinimport med en række gode kollegaer.

 

I 1961 overtager hans førstemand Harry Zachariassen driften, for at Holger kan hellige sig vinimporten i sin pensionisttilværelse.

Zachariassen driver butikken videre, stadig med sans for god kvalitet.

 

I 1988 bliver det så hans tur til at lade sig pensionere. Han spørger Holgers barnebarn, Niels Borella, der er vinkyper om han vil drive forretningen videre og han spørger vennen Peter Laursen, der er købmand, om han vil være med. Det bliver til makkerparret Niels og Peter, der videreføre den gode butik. Niels er nu gået på pension, og i dag er det Peter ”Holger” Laursen og Carsten Lundqvist, der står bag roret.

 

 

Vi ses hos Holger!

Indkøbskurv

Få de seneste nyheder, tilbud og kampagner direkte i din indbakke.

Bekræft venligst din alder

Er du fyldt 18 år?