Frankrig

Rødvin

I mere end 50 år har Holger Frederiksens Eftf. A/S haft egen import af vin og meget stor del af denne kommer fra Frankrig. I dag samarbejder vi stadig med en håndfuld af de producenter og vingårde som var med fra de spæde år - heriblandt Chateau Mont-Redon i Rhône og Chateau La Prioulette og Chateau du Moulin Rouge i Bordeaux.


Derudover har vi også et spændende udvalg af rødvine fra Bourgogne, Corbieres og Loire, hvor man udover flotte hvidvine i Sancerre også laver nogle fantastiske Pinot Noir! 

Ch. Mont-Redon Côtes du Rhône

2018 14% alc.


Til denne rødvin bruges udelukkende Grenache og Syrah - de klassiske Rhône druer! En mellemkraftig rødvin der passer perfekt til modne oste eller kraftige hovedretter. Den mindste i rækken af rødvine fra Mont-Redon, men bestemt navnet værd!


Pris pr. fl. 100,- kr.Ch. Mont-Redon Chateauneuf-du-Pape 2016 14,5% alc.


Topvinen fra Mont-Redon! Her forenes elegance og kompleksitet med flotte noter af både solbær, brombær og intens fad. Vinen er på nuværende tidspunkt i meget flot form men kan uden problem gemmes i kælder i min. 10 år.
Pris pr. fl. 275,- kr.Chateau du Moulin Rouge 2015

14,5% alc.


Flot Haut-Medoc lavet på de klassiske Bordeaux-druer Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc på 30 år gamle vinstokke. Resultatet er en tæt, frugtig og fyldig rødvin som snildt kan tåle et årti i kælderen. En klassisk Bordeaux til en skarp pris!Pris pr. fl. 160,- kr.Ch. Mont-Redon Lirac 2017

14,5% alc.


En kraftig, krydret men meget lækker Lirac med flotte noter af peber, solbær, nødder og kanel. Drikkemoden som den er nu, men gem den 3-4 år og oplev herefter en kompleksitet og fylde som minder meget om Chateauneuf-du-Pape.Pris pr. fl. 150,- kr.L'Ecruyer du Moulin Rouge, Bordeaux 2015 13% alc.


2. vinen til Château du Moulin Rouge. Vinen har masser af karakter og fylde og  en yderst behagelig frugt. Passer perfekt til retter med oksekød eller fede oste og kan uden problem gemmes 3-4 år.


Pris pr. fl. 100,- kr.Chateau de Cruzeau 2016


Elegant  Graves på de klassiske Bordeaux-druer 60% Merlot og 40% Cabernet-Sauvignon.

Ch. de Cruzeaus vinstokke vokser i den fineste grusede jordbund på de højtliggende sydlige skråninger. Dette let bakkede område giver  helt ideelle betingelser for produktion af en stor Graves vin.


Pris pr. fl. 150,- kr. ved 6 stk.


Berlingske belønner den med 4 flotte stjerner.

Holger Frederiksen Eftf. A/S

Ordrupvej 100

2920 Charlottenlund

Tel: 39 64 07 10

Mail: info@holger-frederiksen.dk