Spanien

Spansk rødvin

Et stort vinland med en stor vintradition! I langt de fleste vinområder spiller vejret en afgørende rolle og i Spanien er det ikke nogen undtagelse! De fleste store vinområder i midtspanien som f.eks La Mancha, Rioja og Valdepenas kæmper og høj grad med både frost men også ekstrem tørke, hvilket kan gør det svært i mange perioder af året at kontrollere væksten i vinmarken. Ikke desto mindre findes der mange fremragende vine fra denne del af verden!

Larchago Rioja Crianza 2015

Spanien 14% alc.


Klassisk Rioja Crianza med 14 måneders fadlagring og stor, intens smag af mørke bær, mørke krydderurter og en anelse cedertræ. En vaskeægte madvin, som virkelig kommer til sin ret med en god gryderet eller et par gode bøffer.Pris 95 kr. pr. fl.

Bosque de Matasnos Crianza 2015

Ribera Del Duero

Spanien 15,5% alc.


Klassisk Rioja Crianza med 14 måneders fadlagring og stor, intens smag af mørke bær, mørke krydderurter og en anelse cedertræ. En vaskeægte madvin, som virkelig kommer til sin ret med en god gryderet eller et par gode bøffer.Pris 260 kr. pr. fl.

Pago de Ina 2010, Ribera Del Duero

Spanien 14% alc.


Klassisk Rioja Crianza med 14 måneders fadlagring og stor, intens smag af mørke bær, mørke krydderurter og en anelse cedertræ. En vaskeægte madvin, som virkelig kommer til sin ret med en god gryderet eller et par gode bøffer.Pris 275 kr. pr. fl.