Rosévin

Rosé

I løbet af de sidste 10 år er salget af rosévin ekspolderet i Danmark. Den populære sommer-vin er blevet så stort et hit at det er nu er fast sortiment på hylderne - også om vinteren!

Hos Holger har vi et bredt udvalg af forskellige franske rosévine fra både Provence og Languedoc, men også par sjove eksempler atypiske rosé-kommuner som f.eks. Loire og Bordeaux.

Extreme Gris, Castel Barry

Languedoc 2018, 13% alc.


Holgers mest populære rosévin! Frisk og frugtig vin som passer til alle lejligheder. NB: Findes også i 1,5 liters Magnum-størrelse!
Pris 75 kr. pr. fl.

Rosé de Bonnet, André Lurton

Bordeaux 2017, 12,5% alc.


Gennem mange år har Chateau Bonnet leveret klassiske røde- og hvidvine i høj kvalitet til fornuftige priser. Deres rosé hører også til i den sammenhæng og er et fremragende match til lette sommerretter, grillet kylling eller pastaretter med grøntsager.


Pris 90 kr. pr. fl.

Fournier Sancerre Rosé

"Les Belles Vignes"

Loire 2016, 12,5% alc.


Vores Sancerre producent, det mest af alt er kendt for hvidvine af samme navn, laver også en udgave i rosé. I dette tilfælde er vinen lavet på Pinot Noir og med sin behagelige, bløde og frutige noter af jordbær, hindbær og hvid peber kan den vin tåle både let mad, men også det gode selskab på terrassen.
Pris 180 kr. pr. fl.

Pinot Noir Rosé d'Autrefois

2017, 13% alc.


Huset bag vores Pinot Noir og Chardonnay står også bag denne Pinot Noir Rosé, som i den grad også lever op til forventningerne! En frisk, let og delikat lille sag, som ikke nødvendigvis behøver et større måltid. Nyd den som den er!


Pris 66 kr. pr. fl.

Château de Riotor

Côtes de Provence 2018, 12,5% alc.


Klassisk stil fra det, efterhånden, mest populære rosé-distrikt i Frankrig - Provence. Her forenes de lækre frugtige noter med et tørt og let syrligt udtryk. En klasse vin!
Pris 115 kr. pr. fl.